Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Nacarlı İlkokulu

Telefon : 0 324 6764212
Belgegeçer : 0 324 6764212
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://nacarlilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Nacarlı Mahallesi Akdeniz/MERSİN
VİZYON : VİZYONUMUZ Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
MİSYON : MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :7
Öğrenci :104
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1460
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08.20-14.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : İlkokul ve ortaokul bölümleri Huzurkent Kazım Karabekir Ortaokulu binasında eğitime devam etmektedir. Okulumuz ana sınıfına Huzurkent Organize Kavşağından 1,5 km kuzeydedir.Huzurkentten her 10 dakikada bir dolmuş çalışmaktadır. Tarsus Kleopatra Kapısından belirli saatlerde belediye otobüsü vardır. Aynı duraktan her 10 dakikada bir köye dolmuş gelmetedir. Ayrıca Huzurkent tren istasyonundan da ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Nacarlı Mh. AKDENİZ/MERSİN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık :25 km İlçe Merkezine Uzaklık :20 km Tarsus merkeze uzaklık :10 km
Kontenjan Bilgileri : Toplam öğrenci sayısı 110.
Sportif Etkinlikler : Halı sah, tek pota, çift pota basketbol sahaları, hentbol sahası, voleybol sahası mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : e Twining
Diğer Hususlar : Okulumuz 20/03/2023 tarihinden itibaren deprem dayanıklılık raporu olumsuz çıkması sebebi ile Huzurkent Kazım Karabekir İlkokulu binasında eğitime devam etmektedir.
Yazdır :